De Zingende vuurtoren zingt door!

Goed Nieuws

Doorstart Zingende Vuurtoren.

De Zingende Vuurtoren, een gemengd koor van enthousiaste senioren, zat in zwaar weer. Na een sterke terugloop van koor- en combo-leden door de corona periode werd het tijd voor een nieuw geluid.

Aan de onzekere toekomst van het koor is op 18 mei een einde gekomen. Tijdens een algemene ledenvergadering waar veel positieve geluiden te horen waren, is er unaniem voor een doorstart en een nieuw bestuur gekozen. De nieuwe bestuursleden, Anneke Noordermeer, Hans Sluiter en José Kloosterman, gaan vol enthousiasme aan de slag om er weer een volledig koor van te maken zodat we over een paar maanden weer uit volle borst de Nederlandstalige liedjes meerstemmig kunnen zingen.

Meer goed nieuws

Er is nog meer goed nieuws. De doorstart betekent met name voor sopranen en bassen een mooie kans om bij ons koor aan te sluiten. Dus ben je sopraan, tenor of bas en houd je van zingen, neem dan contact met ons op.

Stuur een mail naar anneke_van_dijk_6@hotmail.com voor meer informatie. Je vindt ook meer info op www.dezingendevuurtoren.nl

Jullie zijn van harte welkom!

Geplaatst op 2022 05 23